Forum Wspólnoty Ruchu ¦wiat³o-¯ycie z parafii ¶w. Piotra Ap. w Wadowicach
Kurcze.. a ja siê ledwo przyzwyczai³am do tego poprzedniego forum... Teraz znów rozgryzanie tych zawi³ych przycisków guziczków i labirynt ró¿nych linków... Ale ja ju¿ tak mam:) A co siê konkretnie sta³o z tym starym- czy kto¶ wie?
<Wow> Szalejemy. Faktycznie, tamto ledwo skoñczy³o pó³ roku a ju¿ mamy nowe :] Od jakiego¶ czasu nie mog³em w³asnie wej¶æ na tamto i dziwi³em siê co sie dzieje. Mam nadziejê, ze to te¿ bêdzie tak "¿ywe". A Mary¶, nic sie nie martw, mimo tego, ze jeste¶ kobiet±, na pewno kiedy¶ rozgryziesz wszystkie elementy tego forum Wierzê w Ciebie
Jest nowe forum... zarejestrowalem sie... ale nie wiem, czy jest sens pisac... reklamy bezczelnie wlaza na ekran... a do tego przeciez za kilka miesiecy /jak dobrze pojdzie/ znow sie zepsuje... i po co to wszystko?...
problem darmowych forum, nawet nie chce mi siê wypowiadaæ na ten temat .....
Wiem, ¿e têsknicie za tamtym forum, ja te¿... Nie wiem, co siê z tamtym sta³o, ale wygl±da na to, ¿e ca³kiem pad³o. Trzeba teraz rozkrêciæ to, nawet je¶li za pó³ roku mia³oby siê zepsuæ. Na pó³ roku te¿ siê op³aca, to lepsze ni¿ nic:)
tak w gwoli ¶cis³o¶ci nie tylko nasze forum pad³o ale ca³y serwis webplus, ca³y ich serwer a prawdopodobnie z tego co wyczai³em opiera siê tylko na 1-dnym komputerze .......i pad³ akurat nie jest do koñca adekwatnym wyra¿eniem, ale mniejsza o To.
Co do jednego sie zgodzê, nawet je¶li to mia³oby siê "zepsuæ" za te pó³ roku, to wcale nie oznacza ¿e mamy siê poddaæ i nie tworzyæ tego "dzie³a"