Forum Wspólnoty Ruchu Światło-Życie z parafii św. Piotra Ap. w Wadowicach
Kurcze.. a ja się ledwo przyzwyczaiłam do tego poprzedniego forum... Teraz znów rozgryzanie tych zawiłych przycisków guziczków i labirynt różnych linków... Ale ja już tak mam:) A co się konkretnie stało z tym starym- czy ktoś wie?
<Wow> Szalejemy. Faktycznie, tamto ledwo skończyło pół roku a już mamy nowe :] Od jakiegoś czasu nie mogłem własnie wejść na tamto i dziwiłem się co sie dzieje. Mam nadzieję, ze to też będzie tak "żywe". A Maryś, nic sie nie martw, mimo tego, ze jesteś kobietą, na pewno kiedyś rozgryziesz wszystkie elementy tego forum Wierzę w Ciebie
Jest nowe forum... zarejestrowalem sie... ale nie wiem, czy jest sens pisac... reklamy bezczelnie wlaza na ekran... a do tego przeciez za kilka miesiecy /jak dobrze pojdzie/ znow sie zepsuje... i po co to wszystko?...
problem darmowych forum, nawet nie chce mi się wypowiadać na ten temat .....
Wiem, że tęsknicie za tamtym forum, ja też... Nie wiem, co się z tamtym stało, ale wygląda na to, że całkiem padło. Trzeba teraz rozkręcić to, nawet jeśli za pół roku miałoby się zepsuć. Na pół roku też się opłaca, to lepsze niż nic:)
tak w gwoli ścisłości nie tylko nasze forum padło ale cały serwis webplus, cały ich serwer a prawdopodobnie z tego co wyczaiłem opiera się tylko na 1-dnym komputerze .......i padł akurat nie jest do końca adekwatnym wyrażeniem, ale mniejsza o To.
Co do jednego sie zgodzę, nawet jeśli to miałoby się "zepsuć" za te pół roku, to wcale nie oznacza że mamy się poddać i nie tworzyć tego "dzieła"